Käsintehty mansikkavaahtokarkki suomalaisesta luomumansikasta!
Kaikki vaahtokarkkimme tehdään itäisessä Suomessa Tohmajärvellä.
Luomumansikka matkaa ensin läheiseltä tilalta kohti pakastekuivauslaitosta, jossa se kuivatetaan sekä jauhetaan hienoksi. Seuraavaksi jauhe siirtyy Tohmajärven keittiöömme, jossa vaahtokarkkimassa tehdään alusta asti itse, valvoen jokaista tekovaihetta tarkasti. Massan valmistuksen jälkeen se jäähdytetään, paloitellaan ja pakataan näihin suloisiin Aho*-tuoteperheemme pakkauksiin ja toivottavasti päätyy juuri sinun herkutteluhetkiisi!
Ainesosat:
Pakastekuivattu luomumansikkajauhe
Sokeri*
Siirappi*
Vanilja*
Liivate*
Tomusokeri*
Maissitärkkelys*
*LUOMU