Tietoja meistä

Akselin Herkkupaja perustettiin Vuonna 2022 ja ajatus yrityksestä syntyi erään yritysryhmähankkeen myötä. Viljelemme itse luomumansikkaa Kiteen Huikkolassa ja kun kuulimme, että Kiteelle olisi tulossa oma pakastekuivauslaitos, aloimme kehittelemään erilaisia tuotteita pakastekuivatusta mansikasta.

Mikäs sen hienompaa kuin kasvattaa omat mansikat, kuivata tuotteet parinkymmenen kilometrin päässä ja saada tuotteen kotimaisuusaste huipulleen!

Olemme siis yrittäjäpariskunta Tohmajärveltä, olemme maanviljelijöitä, kahden pienen lapsen vanhempia sekä tuotteiden kehittelijöitä sekä testaajia, tai Riikka kehittelijänä ja Kalle testaajana ja kriitikkona. Arki on välillä aika kiireistä mutta silti hyvin innostavaa ja ihanaa. Ideoita meillä riittäisi vaikka kuinka paljon ja välillä taitaa suku sekä työkaverit miettiä, että taasko joudumme koekaniineiksi, mutta välillä on hyvä muistaa hillitä intoa ja keskittyä parantamaan jo olemassa olevia tuotteita parhaimmiksi mahdollisiksi herkuiksi.

Toivomme, että tekin nauttisitte näistä meidän kehittelyistämme yhtä paljon kuin mekin joten tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja sivuihimme!

P.s. Julkaisemme säännöllisen epäsäännöllisesti sivuilla reseptejä joihin olemme käyttäneet tuotteitamme.